Välkommen till Hampabloggen!

Varmt välkomna till Hampabloggen.se - Sveriges kanske första hampablogg. följ med på en spännande resa likt inget annat! Eftersom hampan är en av världens mest användbara resurser känns det inte mer rätt att dedikera en blogg till detta. Nu kör vi! dec 17, 2018

Välkommen till Hampabloggen!

Varmt välkomna till Hampabloggen.se – Sveriges kanske första hampablogg.

Eftersom hampan är en av världens mest användbara resurser och med en uråldrig historia så känns det inte mer än rätt att dedikera en blogg till detta.

Här på bloggen kommer du få ta del av nyheter kring hampa, cannabinoider och cannabis runt om i världen, Europa och Sverige. Det kommer handla allt om hur hampa kan användas för att skapa ekologiskt hållbara samhällen och produktionsled, till den fascinerande  världen kring cannabinoider. Inte nog med det så kommer intressanta människor intervjuas, likaså företag och organisationer som pysslar med hampa, hållbart leverne och hälsosamma livsstilar.

Jag som skapat hampabloggen heter Linus Melman och  har varit förälskad i hampa sen jag först fick höra om den som 14-åring. Då det gick upp för mig att hampa är jordens främsta ekologiska resurs, kapabel till att ge oss allt vi behöver från mat, fibrer, bränsle, byggmaterial och hälsa.

Vill ni stötta hampabloggen? Gå in på hampabloggens patreon – där du kan donera en slant varje månad. Genom att stötta bloggen gör du det möjligt att skapa mer intressant material, samt bidrar till att fler kommer kunna få lära sig om denna fantastiska växt. Du kan även följa Hampabloggen.se på Instagram, Facebook & Youtube

När jag var 14 bestämde jag mig för att dedikera mitt liv till hampa. Att lära mig allt jag kan om denna växt och att dela med mig av denna kunskap.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments