Redaktionen Resor

Livet som äventyrare

16 december, 2017

author:

Livet som äventyrare

Enda sedan jag sprang runt på dagis i galonbyxor har jag velat bli en äventyrare.  Några av mina tidigaste influenser var Tintin och Snusmumriken, samt min älskade far som dykt runt i världshaven och varit på spännande resor.

Att acceptera ens passion för ämnet tog många år att inse och acceptera. Då det kändes lite för ”coolt” i självkänslans namn. Inte minst för att kroppen under många år förtvinat sig bakom datorskärm under tonåren och ”vuxentiden”. Samtidigt har en aldrig slutat drömma, och förr eller senare kommer möjligheter påbörja klättrande. Det gäller att omfamna dem, eller lämnas kvar.

Därför har jag nu bestämt mig för att utveckla mina överlevnadskunskaper och planera min framtida ekonomi/liv för kunna resa runt om i världen. Att utforska människors möjligheter att skapa en ny jord. Varesig det är att dokumentera en vertikal inomhusodling i Hongkong eller hur man tillverka en flotte av Bambu i Laos. Samtidigt som en själv reflekterar i frågor kring hälsa, existentialism och medvetenhet.

Massa kärlek

När jag var 14 bestämde jag mig för att dedikera mitt liv till hampa. Att lära mig allt jag kan om denna växt och att dela med mig av denna kunskap.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of