Hampa

Cannabinoider som verktyg i livet

3 december, 2017

author:

Cannabinoider som verktyg i livet

För mig har cannabinoider varit ett verktyg för att utvecklas och ta mig fram i livet. När läkarna ville skriva ut starka mediciner, vände jag mig till naturen och gick min egna väg. Nu många år senare lever jag ett betydligt hälsosammare liv där medvetenhet och hälsa står i fokus.

I 8e klass kom en polis och föreläste om droger och pratade om cannabis, något som snappade upp mitt intresse. När skolan var över stack jag hem och började söka efter mer information, efter att ha läst om cannabis stötte jag på något som kallades ”hampa” som tillhörde samma växtfamilj men skiljde sig från den cannabis som polisen pratade om. Hampa tycktes vara en av de mest användbara grödorna på planeten, efter ett tag insåg jag att denna växt skulle föda ett livslångt intresse. Där jag skulle dedikera mitt liv till att ta reda på allt jag kan om denna växt.

Cannabinoider som hampaväxten innehåller i likhet med cannabis gör så att min annars intensiva tankeverksamhet saktades ner, som den sällan gjorde på den tiden när det hela begav sig. På den tiden var mina inre krav allt tuffare, långa skoldagar kombinerat med flera timmars pendlande varje dag gjorde att sömnen blev alltmer lidande, jag fick svårare att äta och koncentrera mig. Min enda lindring var när jag rökte cannabis om kvällarna. Då skingrades min ångest, jag kunde stanna upp och reflektera över livet. Som bonus började jag utforska naturen och nörda ner mig i kunskap. Om jag inte hade haft tillgång till denna lindring skulle en mental kollaps ha varit ständigt överhängande.

För mig har cannabis varit ett verktyg för personlig utveckling, det har hjälpt mig både fysiskt såväl som psykiskt. Cannabis har fungerat väl för min inre balans, fysiska smärtor och allmänt välmående. Samtidigt föredrar jag att vara av nyktert sinne.

Idag använder jag mig istället av laglig CBD olja som ger mig allt jag behöver utan att bli berusad. Det har varit många års kämpande för att nå dit jag är idag och det känns skönt att äntligen stå stadigt nog för att kunna dela med sig av ens historia.

När jag var 14 bestämde jag mig för att dedikera mitt liv till hampa. Att lära mig allt jag kan om denna växt och att dela med mig av denna kunskap.
Prenumera
På min mig om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments