Livstil & Hälsa Redaktionen

Vi lyfter i motvind

1 december, 2017

author:

Vi lyfter i motvind

Det sägs att ingenting bra i livet kommer lätt, för ens egen del stämmer det in rätt så bra.  Att finna sina inre drömmar,  för att sedan vandra framåt är en spännande resa. Fyllt av lärdomar och möjligheter. 

Under de tidiga tonåren började ambitiösa planer växa fram i mitt nördiga huvud, i ett försök att backa bandet till denna epok så tycktes jag vilja ha ett multinationellt företag som skulle sälja någon typ av produkt – låt oss säga prylar för överlevnad i naturen. Drömmen förändrades kraftigt när en började snöade in sig på hampa. Många år senare transformerades drömmen till att skapa en webbtidning/blogg vars värdegrund inriktade sig på ekologi, frihet och medvetenhet. Hampabloggen.se föddes.

Mysticsartdesign / Pixabay

Under en mopedfärd i monsunregnet föddes idén om att kombinera ens observerande sida med ens ens äventyrliga sida.  Att kunna resa runt värden för att dokumentera, förmedla och bidra till de ovannämnda värdegrunder. Genom att besöka exempelvis ekobyar, samhällsentreprenörer och låta medmänskliga hjältar komma till tals, med hjälp av journalistiska-tekniker kombinerat med empati och kärlek.

Resan har bara börjat, det ska bli riktigt spännande att se vart bloggen tar vägen och inte minst en själv. Tack för du tog dig tiden att läsa 🙂

När jag var 14 bestämde jag mig för att dedikera mitt liv till hampa. Att lära mig allt jag kan om denna växt och att dela med mig av denna kunskap.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of